محاسبه قیمت ویلا

محاسبه قیمت ویلا

به ساختمان‌هایی که دارای دید کافی به محیط بیرون از همه جهات باشند، ویلا گفته می‌شود. ویلاها معمولاً در اطراف شهرها و روستاها قرار می‌گیرند. در برخی مواقع خانه‌های مسکونی به‌صورت ویلایی در شهرها ساخته می‌شوند. تاریخچه ویلاها به امپراطوریه روم باستان برمی‌گردد.

مهم‌ترین و اساسی‌ترین معیار تعیین متراژ و محاسبه قیمت ویلا، متراژ و قیمت زمین آن است. میزان متراژ زمین و در کنار آن میزان مشاعاتی که در ویلا وجود دارد در سند ذکر می‌شود و در قیمت‌گذاری ویلا مورد محاسبه قرار می‌گیرد. به‌منظور محاسبه متراژ کل ویلا، باید متراژ قیدشده در پایان کار در هزینه‌ی ساخت حاصل از متریال مصالح ضرب گردد. که مقدار هزینه‌ها با توجه به قیمت متریال بکار رفته در ساختمان متفاوت است. با توجه به نوع متریال بکار رفته در ساختمان، مقدار هزینه ساخت محاسبه ‌شده تغییر می‌کند.

یکی دیگر از عوامل مؤثر در تعیین قیمت ویلا، سود سازنده می‌باشد. برای ساخت یک ویلا، 6 تا 8 ماه زمان لازم است. زمانی که یک سرمایه‌گذار، به‌منظور سرمایه‌گذاری به مدت 6 تا 8 ماه پول خود را در ساخت ویلا بکار می‌گیرد. از 20 تا 30 درصد سود خالص آن بهره‌مند می‌شود. ویلاهای شهرکی به دلیل امنیت، نگهبانی، مشاعات، عموماً 20 تا 30 درصد دارای قیمت بیشتر نسبت به ویلاهای مستقل می‌باشند.

نکات مهم محاسبه هزینه ساخت ویلا

برای ساخت یک ویلا مهم تربن نکته انتخاب زمین است که باید 4 ملاک زیر را در نظر گرفت، که به شرح زیر است:

  1. انتخاب زمین: انتخاب لوکیشن مناسب در انتخاب زمین امری قابل‌توجه است. بنابراین زمین باید دید خوبی نسبت به اطراف داشته باشد.
  2. کاربری زمین: زمین انتخاب‌شده باید در بافت قرارگرفته باشد در غیر این صورت وارد کمیسیون 99 می‌شود. و ملزوم به پرداخت هزینه می‌باشد.
  3. زمین موردنظر بهتر است به‌صورت flat  نباشد.
  4. طراحی: بعد از ایجاد زمین، باید وارد مرحله ساخت شوید، اولین گام در پروسه ساخت، طراحی آن است. طراحی به شما سیستمی می‌دهد که مسیر درستی را در پیش گیرید و باعث افزایش ارزش ویلای خود شوید.

مهم‌ترین عوامل در ارزان بودن ساخت ویلا

قیمت گذاری ویلا
قیمت گذاری ویلا

عوامل مهم در کاهش قیمت ویلا به شرح زیر است:

  • کاهش هزینه‌ها با در نظر گرفتن استانداردهای ساخت
  • حذف آیتم‌های غیرضروری و نقشه ساختمانی
  • منطقه جغرافیایی در ساخت ویلای ارزان: از همان قدم اول در انتخاب زمین ویلا باید بیشتر دقت کرد.
  • نقش مهم مصالح ساختمانی و برآورد درست آن‌ها در پروژه: اولین مرحله بعد از انتخاب زمین مناسب این است که با توجه به نیاز مصرفی به خرید مصالح مناسب اقدام نمود.
  • اختصاص ندادن تمام مساحت زمین به زیربنای ملک: احتیاجی نیست که زیربنای ویلای شما درصد زیادی از مساحت زمین را در بربگیرد که این کار منجر به افزایش هزینه‌های ساخت می‌گردد.
  • حذف محوطه‌سازی‌های گران و پرهزینه : می‌توان با محوطه‌سازی‌های ساده ویلایی مناسب با هزینه کمتر داشته باشیم.

کمک گرفتن از مهندس پیمانکار: به‌منظور قیمت‌گذاری ویلا، هرچقدر هم درزمینهٔ عمرانی باتجربه‌ی آکادمیک باشیم باید از یک نفر مشاور همراه با برنامه‌ریزی‌های دقیق کمک گرفت.

هزینه‌های ساخت‌وساز ویلا با افزایش قیمت مصالح و دستمزد کارگران دلیلی بر متغیر بودن هزینه‌های ساخت ویلا می‌باشد.

هزینه ساخت ویلا نیم پیلوت

هزینه ساخت ویلا
هزینه ساخت ویلا

ویلاهای نیم پیلوت در مناطق گرم و مرطوب از اهمیت بالایی برخوردار است. مدل‌های متنوعی از ویلاهای نیم پیلوت در شهرها و روستاها موجود است. ساخت ویلا نیم پیلوت منجر به ایجاد فضای خاص، زیبا می‌شود. ساخت ویلا نیم پیلوت باعث ایجاد مکانی با فضای بیشتر با پرداخت هزینه کمتر می‌شود.

به دلیل استفاده از یک سطح نیم‌طبقه مجزا به‌منظور گسترش اتاق‌خواب‌ها، سالن پذیرایی، آشپزخانه، هزینه‌های ساخت ویلا نیم پیلوت کمتر است. ویلاهای نیم پیلوت دارای یک سطح نیمه مجزا نسبت به ویلاهای عادی بوده و دارای یک سطح اختلاف با طبقه همکف می‌باشند. ساخت ویلاهای نیم پیلوت در شمال کشور بسیار رایج است.

انواع ویلا

ساختمان‌های ویلایی بر اساس نوع و تعداد طبقات به دسته‌های زیر تقسیم می‌گردند:

  • ویلاهای فلت: این‌گونه ویلاها مستقیماً روی سطح زمین قرار گرفته و با نقاط دیگر هیچ گونه اختلاف سطحی ندارد و تنها دارای یک سقف و طبقه می باشد. در صورت مناسب بودن شرایط زمین می‌توان ابعاد آن را افزایش داد.
  • ویلاهای تریبلکس: این‌گونه ویلاها در سه‌طبقه اجرا می‌گردند و از راه‌پله، آسانسور برای ارتباط طبقات باهم استفاده می‌شود. این ویلاها در ارتفاع بیشتری از سطح زمین‌ساخته شده و با افزایش ارتفاع از سطح زمین منظر و چشم‌انداز زیباتری را خواهند داشت. همچنین این ویلاها در زمین‌های دارای مساحت کمتر منجر به ایجاد فضای بیشتر می‌گردد.

نکات مهم در طراحی ویلا

به‌منظور طراحی ویلا موارد زیر باید در نظر گرفته شود:

  • موقعیت ملک
  • آب‌وهوای منطقه
  • جهت وزش باد
  • جهت تابش خورشید

مراحل ساخت ویلای نیم پیلوت

به‌منظور طراحی ویلا نیم پیلوت انجام مراحل زیر ضروری است:

  1. تهیه نقشه اولیه بر اساس نیاز مشتری
  2. تهیه نقشه سه‌بعدی
  3. طراحی ویلا

فضاهای اصلی در ساخت یک ویلا

فضاهای موجود در یک ویلا به دسته‌های زیر تقسیم می‌شود:

  • داخلی: حمام، دستشویی، اتاق کار، اتاق مطالعه، کتابخانه
  • باز : باغ میوه، باغچه گل، استخر و جکوزی، بام سبز
  • نیمه‌باز : تراس، آلاچیق، باربکیو

مقایسه هزینه ساخت ویلا نیم پیلوت و دوبلکس

در طراحی ویلاهای نیم دوبلکس، یک یا چند فضا با اختلاف طبقات از یکدیگر جدا می‌گردند. ویلاهای نیم پیلوت در گروه ویلاهای دوبلکس و نیم دوبلکس قرار می‌گیرد. در طراحی ویلای نیم دوبلکس، فضای نشیمن در سطحی پایین‌تر از دیگر بخش‌های ساختمان قرارگرفته است.

امروزه برای طراحی خانه و ویلاهای کوچک از ساختار ویلاهای نیم دوبلکس استفاده می‌شود. با اضافه کردن چند پله می‌توان ویلاهای فلت را به ویلای نیم دوبلکس تغییر داد. پس شباهت ویلا نیم دوبلکس و ویلا نیم پیلوت، در ایجاد اختلاف سطح در طراحی می‌شود.

به‌منظور کارشناسی و قیمت‌گذاری رسمی انواع ویلاها می‌توانید از کارشناسان رسمی شرکت آرمان سنجش بهره‌مند شوید.

5 / 5. مجموع: 2

اشتراک گذاری توسط:

فیسبوک
توییتر
لینکدین
واتس‌اپ
تلگرام
ایمیل

مقالات مرتبط را مطالعه کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *