کارشناسی برند

کارشناسی برند

کارشناس برند باید تخصص و آگاهی لازم به منظور بررسی برند مورد نظر را دارا باشد. بنابراین ابتدا باید برند را بازدید نموده و ارزیابی های لازم جهت ارزشگذاری برند را انجام می‌دهد.

برندها دارای خصوصیات ملموس و ناملموس می‌باشند، اگر بتوانیم این خصوصیات را به خوبی مدیریت کنیم می‌توانیم برای شرکت ها ارزش آفرینی کنیم.

هدف اصلی و مهم در برندها، نحوه ادراک ذهنی مشتری می‌باشد، این ادراک در مشتری تفاوت بین برندها را بیان می‌کند. برندها فراتر از محصولات هستند و محصولات، جزئی از برندها می‌باشند. در شرایطی که کیفیت و قیمت محصولات مشابه باشد، برند است که حرف اول و آخر را می‌زند.

مفهوم برند سازی

به فرآیندی که باعث میشود که یک محصول به چیزی فراتر از از یک محصول مبدل گردد برند سازی می‌گویند.

فعالیتی است که در آن تصویری در قلب و ذهن مشتری ایجاد می‌شود، در واقع ادراکی است که مشتری در اثر تجربیات قبلی استفاده از محصول در ذهن خود دارد.

تبلیغات در برند سازی نقش مهمی دارد که بین شرکت و مخاطب انجام میگیرد، این خدمات از طریق آژانس های مختلف صورت می­گیرد، برندهایی هستند که با یکدیگر برای موفقیت در بازار مشابه رقابت می‌کنند که از نظر مصرف کنندگان به عنوان جایگزین در نظر گرفته می‌شوند.

ویژگی های برند خوب

ویژگی های یک برند موفق به شرح زیر است:

  • برند چند لایه
  • ارزش اعتماد
  • تقویت لایه ی مادر با ایجاد نام موفق در خط تولید محصول
  • کمک به ایجاد تمایز محصولات موفق

عوامل موثر در استرتژی های برند

عوامل موثر در استراتژی های برند شامل موارد زیر است:

  1. قیمت گزاری برند
  2. ایجاد استراتژی توزیع در برند سازی
  3. استراتژی های ترفیعی برند
  4. استراتژی رقابتی برند

کارشناسی مزیت های رقابتی برند ها

کارشناسی برند شرکت ها
کارشناسی برند شرکت ها

یک برند باید دارای کیفیت بالایی در جهت جذب مشتریان باشد بدین منظور برند ها با کیفیت های مختلف در رقابت از هم قرار دارند، بنابراین در ارتباط با جذب مشتریان ابزارهای زیر به کار گرفته می‌شود، عواملی که در جذب مشتریان برای برند نقش مهمی دارند عبارت است از:

  1. تبلیغات
  2. روابط عمومی
  3. پیشبرد فروش
  4. رویداد و حامی گری
  5. خدمات مشتری
  6. فروش شخصی

در کنار برندها، لوگو و علائم تجاری در جهت نشان دادن هویت برند ها از اهمیت بالایی برخوردار است، مدیر برند باید روی ارزش محصول و تصویر برند نهایت دقت را به عمل آورد.

سه مرحله ایجاد برند

  1. ایجاد جایگاه در بازار
  2. معرفی جایگاه برند به مشتریان
  3. خلق و حفط تصویر برند

کار اصلی و اساسی برند متحول سازی محصول است، بعد از ایجاد جایگاه محصول نوبت به معرفی جایگاه برند به مشتریان است، که از ابزارهایی نظیر نام، لوگو، سمبل به منظور معرفی برند استفاده می‌شود.  هرچقدر این اسامی خاص تر باشند مشتریان سریعتر آگاهی پیدا میکنند.

انتخاب نام برند، نیازمند خلاقیت و هنر است. نام برند نقش مهمی در جذب افراد به منظور انتخاب برند از میان شرکت های دیگر می‌باشند.

بسیاری از شرکت ها وقتی به مرحله بلوغ می رسند ممکن است دیگر از یک برند برای محصولات خود استفاده نکنند، بلکه برندهای مختلفی را ایجاد کنند که به این حالت برند سازی چند لایه گفته می‌شود.

در معماری برند در بالاترین لایه نام شرکت قرار دارد که به آن برند مادر می‌گویند در لایه دوم برند محصول و نام محصول قرار دارد.

5 / 5. مجموع: 3

اشتراک گذاری توسط:

فیسبوک
توییتر
لینکدین
واتس‌اپ
تلگرام
ایمیل

مقالات مرتبط را مطالعه کنید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *