معیار و روش ارزیابی قراردادهای بازرگانی توافقی است. این قراردادها بسیار متنوع هستند که توسط یک حقوقدان تنظیم میگردد. انواع قرارداد تجاری یکی از مهمترین کارهای تجاری است. که تا حدودی مقدار سود را برای تاجر و بازرگان مشخص میکند و بازرگان تا حدودی از نتایج کار تجاری اطلاع پیدا میکند.
ارزیابی قراردادهای بازرگانی مقدار کالا و نوع کالا و جنس و قیمت کالا و زمان تحویل کالا را مشخص میکند. و در صورت بروز هرگونه اختلال که منجر به تاثیر سود تجاری شود مقصر باید جبران خسارت نماید.
تدلیس در علم حقوقی و تجاری به نوع کالایی میگویند که معیوب باشد. اما گاهی فروشنده کالا به شکلی کالا را میفروشد که باعث ایجاد خسارت میگردد. مشتری می تواند در خصوص سبب ایجاد خسارت دعوای حقوقی نماید. پس تنظیم قرارداد از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد و باید به شکل دقیق نوع کالا و مواد کالا مشخص گردد.
ارزیابی قراردادهای بازرگانی
قراردادهای بانکی و صرافی، قراردادهای مربوط به تاسیس کارخانهها و قراردادهای مربوط به فعالیت های درمانی میتواند در ارزیابی قرارداد های بازرگانی جای بگیرد. قراردادهای مربوط به خرید و فروش اموال منقول قراردادهای مربوط به کشتی سازی، کشتیرانی و بیمه کاملاً حقوقی و تجاری است. و همچنین قراردادهای مربوط به ساختمانی از جمله قراردادهای مهم بازرگانی محسوب شده و دارای اهمیت ویژه می باشند.
ارزیابی قراردادهای بازرگانی در حکم تثبیت توافقات شفاهی تجاری دو طرف است. افرادی که در طرف قرارداد قرار میگیرند باید اهلیت معامله را داشته باشند. اهلیت معامله به قدری مهم است که در صورت فقدان آن ممکن است تاجر را با خسارت روبرو سازد. بنابراین برای ارزیابی قراردادهای بازرگانی مشاوره از یک حقوقدان لازم و ضروری است. یکی از شروط تنظیم قرارداد این است که تاجر ورشکسته نباشد، اموال او توقیف نشده باشد. برای همین در تنظیم قرارداد و تجارت اهمیت حقوقدان مشخص میگردد.
ارزیابی قراردادهای بازرگانی داخلی و بین المللی
ارزیابی قراردادهای بازرگانی بین المللی باید در قالب قراردادها و چارچوب قوانین بین المللی تنظیم گردد. فروش کالاها باید با قواعد بین المللی همخوانی داشته باشند و حقوق تجاری بین الملل در آن رعایت شده باشد. این اهمیت در تمام کشورها مورد قبول و به عنوان یک اصل اجرا میگردد.
در ارزیابی قراردادهای بازرگانی موارد و موضوعات مهم از جمله درج واگذاری موضوع قرارداد به غیر، درج جریمه در صورت تأخیر تحویل کالا مشخص می شود. عنوان قرارداد، طرفین قرارداد، موضوع قرارداد، تعهدات، مدت زمان قرارداد، تضمین قرارداد، درج محل قرارداد و چگونگی تحویل قرارداد درج میگردد.
مشخص کردن مبلغ قرارداد، ضمانتنامه، موضوعات و شروط فسخ و موضوعات حوادث غیر مترقبه و یا قهری یا فورس ماژور باید مشخص گردد. در کار تجاری کیفیت و کمیت کالا و شروط اضافی درج در قرارداد که باعث نتایج قرارداد است از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد. از اهمیت دیگر کار تجارت ایجاد فضای امن در قرارداد برای تاجر است.
شرکت آرمان سنجش با داشتن شبکه ای یکپارچه از کارشناسان رسمی دادگستری بعنوان بزرگترین شبکه ارزیابی، در راستای ارزیابی قراردادهای امور بازرگانی شما عزیزان را بهره مند میسازد.
5 / 5. مجموع: 3