بدون بررسی و تحلیل الکترونیک و مخابرات دریایی نمیتوان یک شناور را بسوی ساحل هدایت کرد. بررسی و تحلیل الکترونیک و مخابرات دریایی نشان میدهد که همه شناورها به سیستم مخابرات دریایی الکترونیک مجهز میباشند، و مسئولین آنها اطلاعات کافی و قوی دارند.
آنها دوره های عالی در زمینه شناخت و نحوه عملکرد دستگاههای مخابرات را گذراندهاند. علاوه بر آن، در خصوص بررسی و تحلیل الکترونیک و مخابرات دریایی، در طراحی سیستمها و مدارهای مخابراتی خبره هستند. فارغ التحصیلان این رشته، دروس علوم پایه مانند مهندسی برق و دروس تحلیل و بررسی مدارهای مخابراتی را مطالعه کردهاند. آنها در زمینه امور مخابرات دریایی، کشتیرانی، ناوگانهای تجاری، امور حقوقی دریایی و حقوق بین الملل اطلاعات کافی دریافت کردهاند.
تجهیزات مخابراتی مانند تلگرام، رادیو تلفنی و ماهواره را مخابرات دریایی مینامند. افرادی که در مخابرات دریایی مشغول به کار میشوند، حتماً باید از تمامی قوانین بین المللی دریاها و قوانین دریایی سازمان ملل و اتحادیه بین المللی مخابرات اطلاعات کامل داشته باشند.
شرکت آرمان سنجش یک شرکت حقوقی کارشناسان رسمی است، و در این زمینه خدمات حقوقی ارائه میدهد. هدف از مقاله تحلیل و بررسی مدارهای مخابراتی، آموزش و تامین نیروی انسانی متخصص، در زمینه ناوگان حمل و نقل دریایی میباشد.
اهمیت سیستم مخابرات دریایی
ایجاد مدارهای مخابراتی در وسیله نقلیه ضروری بوده و نقش اساسی دارد. تحلیل و بررسی مدارهای مخابراتی نشان میدهد که تمام کشتی ها و شناورها برای ارسال یا دریافت پیام، جهت انجام کارها و لحظات پر مخاطره نیازمند مدارهای مخابراتی قوی میباشند. ملوانان، سکانداران کشتی ها، و مسئولین شناورهای کوچک و بزرگ باید در دوره کارشناسی مخابرات دریایی تحصیل کرده و فارغ التحصیل شده باشند.
اهمیت تحلیل و بررسی مدارهای مخابراتی
البته از آنجا که سیستم های مخابرات دریایی فوق پیشرفته است. متخصصین هر ساله این دورههای جدید تحلیل و بررسی مدارهای مخابراتی را آموزش خواهند دید. متخصصین باید با مباحث گرایش قدرت الکتریکی و کنترل سیستم مخابرات دریایی آشنایی کامل داشته باشند. هر شناور باید به تجهیزات برد بلند مخابراتی و سامانه های سنجش الکترونیکی مجهز باشد
از آنجا که سفرهای دریایی بسیار طولانی است، استفاده از تجهیزات مخابرات پیشرفته و فوق پیشرفته در شناورها، ناوگانهای تجاری و نظامی از الزامات ضروری و قانونی آنان میباشد. ارتباط ماهوارهای فرستنده و گیرنده رادیویی رادارهای ناوبری جهت عمق یابی و سامانه های مکان یابی برای شناورهای بزرگ و کوچک کاملاً حیاتی است.
در حقیقت مسئولیت عیب یابی و تعمیر تجهیزات و قطعات مخابراتی، با فارغ التحصیلان این رشته میباشد. نگهداری، بهره برداری و تعمیرات سازمانی تجهیزات مخابراتی دریایی یا دارا بودن زمینه لازم جهت نوآوری، از خصایص کارشناسان رشته مدارهای مخابراتی دریایی است. مخابرات الکترونیکی ارتباط ساحل به دریا است و اگر این تجهیزات نباشد، قطعاً سلامتی افراد و شناور به خطر خواهد افتاد.
در خصوص قوانین دریا و تجهیزات شناورهای دریایی و قوانین بین الملل به یک کارشناس حقوقی خبره نیاز است. همکاری و مشاوره با یک وکیل حقوقی از نیازهای کارشناسان مخابرات دریایی میباشد و میتواند از خسارت های حقوقی جلوگیری نماید.
0 / 5. مجموع: 0